Szójaliszt alternatíva
Sütemények lisztjébe keverve lazábbá teszi a tésztát, tartalmasabbá az ételeket.
A szójaliszt megfelelő malmi technikával finommá őrölt szójabab. Magas fehérje- és zsírtartalommal rendelkezik. Felhasználását tekintve másként bánjunk vele, mint a hagyományos gabonalisztekkel, ugyanis sokkal nagyobb a nedvszívó képessége. Célszerű 15-30 %-os arányban más liszttel keverni.
Szójaliszt felhasználása:
- liszttel készülő termékekhez a lisztbe keverve legfeljebb 30%-os arányban. GMO mentes.
Energiatartalom 100g termékben:
- Fehérje 47 g
- Zsír 2 g
- Szénhidrát 21 g
- Energia 1227 kJ (289 kcal)
Kiszerelés: 500 g/zacskó
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.