Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik a rossz koleszterin szintjét a vérben.
A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes kiőrlésű lisztből készült tésztafélék, rostdús müzlik fogyasztását, így segít az egészséges táplálkozásra való átállásban.
Mazsola felhasználása
- A Jumbo nagyszemű sárga mazsola kitűnően felhasználható müzlihez, édességekhez, sütemények készítéséhez.
- Gyümölcslevesekbe is kitűnő választás
Vigyázat, nagyon gyorsan fogy!
Jumbo sárga mazsola kiszerelése: 200g/csomag
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.