A TÖKMAG, LENMAG, KENDERMAG az omega-3 zsírsavak természetes forrásai, mely hozzájárulnak a vér koleszterin szintjének normalizálásához.
A VÖRÖS SZŐLŐMAG fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben.
A KURKUMA és GYÖMBÉR hozzájárulnak a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a KURKUMA ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.
Összetétel: tökmag, lenmag, kendermag, bio vörös szőlőmag, kurkuma, gyömbér, fűszerek
Fogyasztási javaslat: 2 evőkanál (20 g) naponta, önmagában vagy élelmiszerbe keverve (joghurt, smoothie, italok, ételek) a nap bármely szakában fogyasztható.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!
OÉTI: 15425/2014
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.