Az ákos fasírt könnyen és gyorsan elkészíthető különleges fasírtpor.
Hogy is lehetne ellenálni egy frissen sült fasírtnak?
A húsmentes ákos fasírtport nem csak vegetáriánusoknak ajánljuk. Előnye, hogy lenmagot, szezámmagot, napraforgót tartalmaz, továbba nagyon gyorsan elkészíthető akár ebédre, vagy vacsorára. Míg sül, készülhet hozzá saláta, tejföl, de akár szendvicsben is fogyasztható.
Fasírt elkészítése
Kb. 250 ml vízzel elkeverve 30 perc pihentetés után pogácsákat formálva forró olajban kisütjük. A kisütéshez 200C alatti kókuszolajban való kisütést ajánljuk!
Az Összetevők nem tartalmaznak glutént. Termékeinkben nincs semmiféle kémiai ételadalék, ízfokozó!
Felhasználható szendvicsekhez és köretekhez.
Ákos fasírtpor összetevői
- étkezési keményítő
- lenmag, szezám és burgonyapehely
- napraforgó
- rizsliszt
- Dénes-Natura ételízesítő (nátrium-glutamát nélkül!)
Dénes-Natura Ákos fasírtpor kiszerelése: 250g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.