Magas lentartalma miatt a fasírtpor ízletes tárháza az Omega-3 és Omega-6 zsírsavaknak. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával.
Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el kb. 250 ml hideg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formára, és süssük ki forró olajban. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez, gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is.
Zabot, glutént és olajos magvakat tartalmaz.
Mesterséges aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert nem tartalmaz.
Összetevők: burgonyapehely, zabkorpa, búzasikér, lenmag, fűszerek, tengeri só, fokhagymapor.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1400 kJ/333 kcal
Fehérje: 23,4 g
Szénhidrát: 51 g
Zsír: 2,2 g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.