A Lessini-hegység lábánál található The Bridge cég 1994 végén, hosszú és körültekintő kutatómunka eredményeként készítette el az első teljesen olasz “rizs tejet”. 1994 óta a The Bridge a következő pontokba foglalt filozófia szerint végzi munkáját:
- Kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmazó termékcsalád folyamatos fejlesztése, melyek mindazok számára alkalmasak, akik laktóz intoleranciával kénytelenek élni, vagy pusztán az egészséges és könnyebb táplálkozás hívei;
- Hozzáadott értékekkel bíró (sáfrányolaj és hegyi forrásvíz), kizárólag organikus termékek magas minőségi sztenderdek alapján történő gyártása;
- A nyersanyagok gondos kiválasztása kiemelt fontossággal bír a termékek kiváló minőségének biztosításáért. A The Bridge csak olyan beszállítókkal dolgozik együtt, ahol a nyersanyag származása és az alapanyag előállításának minden folyamata ellenőrzőtt, és visszakövethető;
- A The Bridge cég elkötelezett a környezettudatos gyártási folyamatok valamint a megújuló energiaforrások használata mellett. 2011-ben a The Bridge egy fotovoltaikus (napfényből történő elektromosság előállítása napelem segítségével, környezetbarát módon) rendszert telepített;
- Az ifjabb generációra irányuló kiemelt figyelem azáltal, hogy fiatal munkavállalókat alkalmazva, szakmai fejlődésüket szem előtt tartva, mindkét fél számára előnyös munkakapcsolat alakuljon ki.