Juharszirup az édes vitamin
Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a közönséges cukrot. Ezek a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. A növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.
A juharszirup igen különböző lehet színre és ízre nézve, melynek minősége magától a fától függ, illetve az időjárási viszonyoktól. A sötétbarnától a világos borostyán színűig bármilyen lehet. Általában minél sötétebb a szirup, annál erősebb az íze. Innen ered a juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb). A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet palacsintához és egyéb ételekhez fogyasztanak. De ez már csupán ízlés, és nem minőség kérdése, a sötétebbek ugyanolyan tiszták és ízletesek, mint a világosabbak.
A Juharszirup vitamintartalma és hatásai
- PP-vitamin(niacin)
- B5-vitamin (pantoténsav) az emberi test növekedésében játszik igen jelentős szerepet.
- B2 (riboflavin) a test energia háztartását tartja karban.
- Folsav
- B6 - vitamin
- Biotin
- A-vitamin szerepet játszik a látásban , a bőr karbantartásában , és az immunrendszer működésében.
- 100% Bio
- Laktóz mentes
- Nem génmanipulált
- Vegán termék
Biorganik Bio Juharszirup tápanyagtartalma (100g-ban)
- Energiaérték: 1129KJ / 266 kcal
- Fehérje: <0,2%
- Szénhidrát: 66%
- Zsír: 0%
Biorganik Bio Juharszirup felhasználása
- Cukor és méz helyettesítésére.
- Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Biorganik Bio Juharszirup "A" kiszerelése: 250ml
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.