A Gabonamentes burgonyafasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért kezdők figyelmébe is ajánljuk!
A Gabonamentes burgonyafasírt elkészítése
100g fasírtport 120ml vízzel keverjünk ki. 20 perc pihentetés után forró olajban kisütjük. A kisütéshez 200C alatti kókuszolajban való kisütést ajánljuk!
Tipp
A fasírtot bármilyen zöldséggel bátoríthatjuk (hagyma, fokhagyma, sárgarépa stb)!
A burgonyafasírt összetevői
- burgonyapehely,
- kukoricakeményítő,
- szezámpehely,
- kukoricapehely,
- lenmagpehely,
- zöldségkeverék,
- petrezselyemzöld,
- tengeri só,
- fűszerkeverék.
A termék kiszerelése
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.