Amikor azonban mindennapi táplálékaink elénk kerülnek, nem is gondolunk arra, hogy érdemes tudnunk, hogy táplálékaink, élelmiszer alapanyagaink színe milyen jelentőséggel bír életünkben. Erről szól Orosz Tünde reformszakácsunk egy gasztronómiai magazin rádióműsorában.
Ételeink sokkal többet jelentenek annál, mint amit a hétköznapi ember gondolhat.
Nap mint nap szükséges ennünk, hiszen ételeinkből nyerünk energiát, ezekből "épülünk", és rendszeresen pótolnunk kell a mikro és makro tápanyagokat életfunkcióink fenntartásához.
Amikor azonban mindennapi táplálékaink elénk kerülnek, nem is gondolunk arra, hogy érdemes tudnunk, hogy táplálékaink, élelmiszer alapanyagaink színe milyen jelentőséggel bír életünkben. Erről szól Orosz Tünde reformszakácsunk egy gasztronómiai magazin rádióműsorában.
A színek szerepe a táplálkozásban. (hangfile)