TOP termékek

Fasírtporok

Fasírtporok

A fasírt vagy fasírozott az egyik leggyakrabban fogyasztott magyar húsétel, de a vegetáriánusoknak sem kell lemondani erről a különlegességről. 

Reformkonyha alapanyagokból is kitűnő fasírozottak készíthetők! Mivel könnyen elkészíthetőek és varázslatosan finom ételek, nagyon sokféle ételhez is felhasználhatjuk.

Fasírtok összetétel, változatai

A fasírtoknak számtalan változata van, mérete a diónyitól, akár a hagyományos darált húsból készült méretig terjed.

Bárki elkészítheti azt a fasírtot, ami szája ízének megfelelő. Az előkészített fasírtporokat bátran dúsíthatjuk főtt tojással, zöldségekkel és akár hússal is. 

Ételízesítő helyett használjunk inkább természetes ízeken alapuló Dénes-Natura vegamixet, ami nem tartalmaz ízfokozót, fűszerek közül pedig ne csak borsot és pirospaprikát használjuk.

Sütésnél alkalmazzunk étolaj helyett kókuszolajat vagy pálmaolajat.

Web Analytics