Gluténmentes, csokoládés és vaníliás ízben elérhető klasszikus pudingpor, csokis változata ráadásul 30 százalékkal kevesebb energiát és cukrot tartalmaz, mint más pudingok.
Összetevők:
Xilit, kukoricakeményítő, aromák, színezék (karotinok)
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 292 kcal/1231KJ
Fehérje 0,83 g
Zsír 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,1 g
Só 0,005 g
Élelmi rost 0,5 g
Szénhidrát 93 g
- ebből xilit 50 g
- ebből cukrok 0,31 g
Elkészítési javaslat:
- Tejjel, vagy alternatív növényi italokkal (pl. mandulatej, rizstej, stb.) főzve is egyaránt elkészíthető
- Idénygyümölcsökkel kombinálva kiváló könnyű édesség lehet a forró napokon.
- Ha klasszikus pudingot szeretnénk készíteni, adjunk hozzá 500 ml tejet.
- Ha tortakrémet szeretnénk készíteni, 300 ml tejre lesz hozzá szükségünk
- Hideg napokon forrócsoki vagy vanília sodó is készíthető belőle, ekkor a tasak tartalmának a felét adjuk hozzá 500 ml tejhez.