Mustármag az indiai lencse ételek elengedhetetlen kiegészítője.
Az Indiában őshonos növény magja adja a fűszert. Indiában a magokat olajban megpirítják a főzés kezdetén, hogy minél jobban felszabaduljanak a bennük lévő illat és íz anyagok.
Vigyázat, ha olajban pirítjuk a magokat, azok pattogni kezdenek, tehát érdemes lefedni az edényünket!
Az indiai Curryk és lencse ételek elképzelhetetlenek a barna mustármag nélkül.
Az Indiai fűszerkeverékek nagy része is tartalmaz barna mustármagot.
Lakhsmy Fűszer Fekete Mustármag Egész kiszerelése: 30g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.