Összetevői minden fő allergéntől mentesek és kukoricát sem tartalmaznak. A receptek kidolgozásánál is cél a további allergén anyagok (tej, tojás) kizárása.
Összetevők:
tápiókakeményítő, csicseriborsóliszt, kölesliszt, dextróz, stabilizátorok (guargumi, xantángumi, hidroxipropil-metil-cellulóz), útifű maghéj rost (psyllium rost), térfogatnövelőszer (nátrium-karbonátok), lisztkezelőszer (aszkorbinsav)
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1470 kJ / 347 kcal
Zsír 1,8 g
- amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 74 g
- amelyből cukrok 0,2 g
Rost 7,1 g
Fehérje 5,2 g
Felhasználás:
Kitűnően használható pékáru, kelt tészta, pizza, vagy pogácsa készítésére.