Mandula a csontok egészségéért
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással van a csontok fejlődésére és a fogakra is. Földimogyorót, dióféléket, szezámmagot felhasználó üzemben készült.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.
Naturfood Bio mandulabél tápértéke 100g-ban
- Energia 2418kJ (578Kcal)
- Fehérje 21g
- Szénhidrát 15g
- Zsír 50g
Naturfood Bio mandulabél kiszerelése: 100g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.