Természetes rostok az emésztés segítéséhez
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. Egy szennyezett, "bedugult" emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését.
A legtöbb ember csak kb. 15g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak egy teljes értékű egészséghez.
Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.
Hosszútávú, folyamatos fogyasztásra is alkalmas. Nem kell szünetet tartani a fogyasztásában.
Érzékeny belek esetén: az útifű mag egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek.
Fogyasztása ajánlott
- emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén
- kúraszerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához
Felhasználási javaslat
- 1 pohár (min.2dl) vízbe- lehet gyümölcslé, tea - 1 evőkanállal.
- Felkeverjük, azonnal fogyaszjuk.
- A napfolyamán 2 liter folyadék bevitele szükséges, lehetőleg tiszta víz.
Naturganik útifű maghéj tápanyagtartalma (100 g-ban)
- Energia: 125 J / 0,029 kcal
- Fehérje: 2,5 g
- Szénhidrátok: 4,0 g
- Cukrok: 0 g
- Keményítő: 4,0 g
- Összes zsír: 0,5 g
- Telítetlen zsír: 0 g
- Élelmi rostok: 85 %
Süteményekbe, kenyerekbe keverve lazítja azok szerkezetét.
Naturganik útifű maghéj kiszerelése: 100g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.