Különlegesen egészséges szendvicspor
A Shitake gombás szendvicspor vegetáriánusok és nem vegetáriánusok fogyaszthatják fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve.
A népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták különböző gyulladások, gyomor-és májpanaszok kezelésére. Érelmeszesedés ellen is hatékony, mivel rendszeres fogyasztása által csökkenthető a túl magas koleszterinszint is.
A shiitake gombában megtalálható az AHCC nevű speciális keverék, mely élénkíti az immunrendszert és működésre serkenti az úgynevezett ölősejteket. Az AHCC egy a gombában megtalálható lentinán anyaggal együtt segít a rákos sejtek kialakulását.
Shitake gombás szendvicspor összetevői
- napraforgó
- szezámpehely
- shiitake gombapor (2%)
- tengeri só és fűszerek
Tipp
- Fogyasztható fűszerként, szendvicskrémnek kikeverve vajkrémmel, vagy tejföllel, joghurttal. Egyéb ételekhez (burgonyapüré, tésztaételek, stb.) érdekes ízeket adva, a fűszeres hatású gombapornak köszönhetően.
Tárolása porként, vagy krémesítve hűtőben.
A Dénes-Natura Shitake gombás szendvicspor kiszerelése: 200g/csomag
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.