A tartalmas kenyér
A sötét rozsliszt hasznos B és E-vitamin, valamint vas, réz, cink és rostforrás.
A rozs kenyérben történő felhasználása leginkább a német fekete kenyérre jellemző.
Az egészséges táplálkozás követői és a savanykás ízvilág kedvelői is előszeretettel fogyasztják a rozskenyeret.
Tápértéke sokkal jobb, mert egy szelet rozskenyér 2-3 szelet fehér kenyér tápértékének felel meg.
Fogyasztása egészséges, nagyon gyorsan jóllakottság érzetet ad, hosszú órákon át biztosítja az energiát szervezetünk számára.
Gyakori fogyasztása kedvezően befolyásolja a bélműködést, csökkenti a koleszterinszintet és segít a székrekedés, valamint aranyeres panaszok esetén is.
Kenyéren kívül sütemények, kekszek, mézesek készítésére használják.
Mesterséges anyagokat nem tartalmaz.
Csuta Rozsliszt kiszerelése: 1000g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.