Sokoldalúan felhasználható, púderfinomságú szőlőmagliszt.
Kíméletes őrléssel készül bio vörös szölö magjából. A szőlőmag a leggazdagabb természetes OPC forrás. OPC - (oligomer procianidok) egy természetes antioxidáns (szabadgyök megkötő). Fogyasztásával megelőzhető az érrendszer a meszesedéstől, erősítheti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal csökkenti a trombózisveszélyt. Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, növeli a "jó" HDL és csökkenti a "rossz" LDL szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét.
Balaton-felvidéki Cabernet Sauvignon kék szőlő magjából és héjából készült.
Összetevők:
ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Cabernet Sauvignon kék szőlő mag és héj*.
*Ellenőrzőtt ökológiai gazdálkodásból. Ellenőrzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Tápérték 100 g termékben:
Energia: 116 kcal / 487 kJ
Szénhidrát: 11,3 g
- amelyből cukor: 1 g
Zsírtartalom: 3,96 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,4 g
Fehérjetartalom: 11,67 g
Felhasználási javaslat:
Napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget meleg teába, kávéba, kefírbe, joghurtba, müzlibe vagy turmixba keverve, 5-7%-ban liszthez adagolva süteménybe, kenyérbe sütve.
Mézzel vagy vízzel kikeverve pakolást is készíthetsz vele, mely felfrissíti a bőrödet.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.