A szezámos fasírtpor kiváló kiegészítője lehet a vegetáriánus és a hagyományos konyha asztalának terítékén.
Hogy is lehetne ellenálni egy frissen sült fasírtnak?
A szezámos fasírtpor egyszerűen elkészíthető, így kezdőknek is bátran ajánljuk. Körettel, vagy köret nélkül, szendvicsbe, vagy csak magában, mindenki maga döntse el, hogy hogy a legjobb!
Elkészítése
300 ml vízzel összekeverve 30 perc pihentetés után kis pogácsákat formálni és forró olajban kisütni.
Összetevők
- kukoricakeményítő,
- zabpehely,
- zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő),
- szezámpehely (8%),
- burgonyapehely,
- napraforgó,
- árpapehely,
- búzapehely,
- rozspehely,
- lenmagpehely,
- tengeri só,
- vöröshagyma,
- zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák, póréhagyma, zellergumó),
- fokhagyma,
- petrezselyemzöld,
- fűszerpaprika,
- fűszerek.
Kiszerelés: 250 g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.